top of page

MAAK KENNIS MET ONZE KLANTEN

Gezamenlijke inspanningen

Joost Pigmans

Als hard groeiende B2B serviceprovider met een eigen ambitieuze sales organisatie, waren we op zoek naar ondersteuning om commercieel een volgende stap te kunnen zetten. Het enthousiasme dat ik al had over het Pricing onderwerp is door Johan verder aangewakkerd. Samen met een team hebben we gedurende 3 maanden vormgegeven aan enkele concrete resultaten.

Julien Bakker

Als omnichannel retailer heeft Johan ons geholpen om een uniforme prijsstructuur op te stellen om het gebruik van onze dynamische pricing software verder te optimaliseren. Vervolgens heeft Johan meegekeken bij de invulling middels business rules voor onze verschillende categorieën en ons geadviseerd over de optimale inregeling van de Pricing competentie binnen onze organisatie. Ik heb de samenwerking met Johan ervaren als zeer waardevol en prettig. Er is een mooie nieuwe prijsstrategie opgezet die positieve resultaten laat zien.

Quentin Celie

Binnen een SaaS omgeving met verschillende proposities heeft Johan ons geholpen om deze meer op waarde in te richten.Mocht je ondersteuning overwegen om de Pricing & packaging van je SaaS propositie naar het volgende niveau te brengen, dan kan ik Johan van harte aanbevelen.

Michael de Kruijf

Vanuit een concreet vraagstuk heeft Johan ons inzicht gegeven in de mogelijkheden van een slimme pricing strategie. Het traject met Johan is een startpunt geweest om ons volledige productportfolio onder de loep te nemen.

Martijn van Laak

De samenwerking heeft ons inzicht in de mogelijkheden van een goede pricing vergroot. In aanvulling op een goede analyse zijn ook nuttige, bruikbare ideeën ingebracht. Gevraagd en ongevraagd.

Maurice Blom

Johan heeft ons ontzettend goed geholpen met het inzichtelijk maken van de structuur, onze klanten en de gemaakte keuzes binnen onze praktijk. Door deze inzichten hebben we meer houvast en maken we keuzes op basis van feiten in plaats van gevoel. We zouden het iedere praktijk (in de zorg) aanraden om eens met een andere blik te kijken naar je bedrijf.

David Jager

Zelf heb ik enorm veel gehad aan de lessen en sparringsessies met Johan. Je wordt uitgedaagd om goed en diep na te denken over de keuzes die je maakt en dit zorgt er voor dat het eindresultaat goed onderbouwd is.

Maarten Appelo

In een paar sessies heeft Johan de betrokkenen van onze landelijke auto banden- en onderhoudsketen op een simpele manier meegenomen in de pricing theorie en de mogelijke opties.

Annemieke Deering

In een korte sessie heeft Johan de betrokkenen op een simpele manier meegenomen in de pricing theorie en mogelijke opties van een slimme pricing strategie. Een zeer interactieve sessie waar de goede gesprekken gevoerd werden.
bottom of page