top of page

Klant cases

Neem eens een kijkje bij een klant case om te zien hoe een klant van uitdaging naar resultaat wordt geholpen. Bij iedere klant case zit ook een klant referentie.

SaaS case

De klant volgt een buy & build strategie in een consoliderende markt. Als gevolg bestaan er verschillende deels overlappende proposities vanuit verschillende labels. Er is behoefte aan een nieuwe stip op de horizon op het gebied van pakkettering en pricing. Klik op het plaatje voor de volledige case.

Image by Clément Hélardot

E-commerce case

De klant gebruikt inmiddels een poosje Pricing software om haar prijszetting te ondersteunen. Na zelfstandig uitvoeren van de eerste experimenten is er in toenemende mate behoefte aan ondersteuning bij het ontwikkelen van een bovenliggende prijsstrategie. Klik op het plaatje voor de volledige case.

Image by Mark König

B2B services case

De klant is de afgelopen hard gegroeid maar verwacht dat er nog ruimte is om haar Pricing verder te optimaliseren. Dit wordt onder andere gedreven door een lage prijsrealisatie op bepaalde proposities, maar ook een onduidelijke positionering t.o.v. concurrentie. Klik op het plaatje voor de volledige case.

Image by Cytonn Photography
bottom of page