top of page

ONZE DIENSTEN

Business Meeting

ADVISEUR

Ontvang inzicht en realiseer concrete commerciële verbeteringen

Je wilt commerciële verbeteringen doorvoeren. Echter, waar moet je beginnen en wat levert het meeste op? Op dit moment zijn we veelal actief in de volgende omgevingen:

  • SaaS: opzetten van pakkettering en pricing voor start-up succes. Of als je al wat verder bent voor de volgende (internationale) groeifase van je bedrijf

  • E-commerce: opstellen van uniforme prijsstructuur en prijsstrategieën, veelal als input voor gebruik van dynamische pricing software

  •  

    B2B services pricing: inbrengen van waarde gedachtengoed en doorvoeren van optimalisaties in de prijsstructuur, de (manier van) prijszetting en waarde communicatie middels offertes

Neem naast de klant cases en referenties op deze site ook eens een kijkje op mijn LinkedIn profiel referenties voor meer klant cases.

Bij interesse maak ik graag een keer vrijblijvend kennis om te zien of we ook voor jouw bedrijf waarde toe kan voegen.

Image by x )

COACH

Krijg commerciële grip op je bedrijf

Je bent commercieel zoekende en benieuwd hoe andere bedrijven commerciële vraagstukken aanpakken. Dit kan zowel gaan om strategische, prijs gerelateerde of sales vraagstukken. Daarbij ben je op zoek naar sparring en wil je zelf in de lead blijven bij de vervolgstappen.

Vanuit mijn passie om het commerciële en pricing gedachtegoed breder te delen spar ik graag met ondernemers. Ik leg hierbij al mijn kennis en kunde op tafel. Bij voorkeur gedurende fysieke contactmomenten. De meeste waarde wordt geleverd indien sparring op periodieke basis voor minimaal een jaar opgezet wordt.

Bij interesse maak ik graag een keer kennis met je om te zien of we ook voor jou waarde toe kan voegen.

Image by The Climate Reality Project

TRAINER / SPREKER

Laat je inspireren en ontwikkel nieuwe kennis

Gedreven door enthousiasme voor het vakgebied delen we graag onze kennis en expertise. Dit kan zowel binnen bedrijven, op externe conferenties of binnen een educatieve setting ingevuld worden.

We voelen ons op het gemak zowel voor als tussen de groep. Voorbeelden van wat we hebben gedaan:

  • Training, verkopen op waarde voor B2B fabrikant

  • Kennissessie voor branche organisatie

  • Online webinar en discussie voor tech start-ups

Bij interesse maak ik graag een keer kennis met je om te zien of we ook jou commercieel kunnen inspireren!

bottom of page