top of page

MAAK KENNIS MET ONZE KLANTEN

Gezamenlijke inspanningen

Greenberry.png

M. DE KRUIJF

Vanuit een concreet vraagstuk heeft Johan ons inzicht gegeven in de mogelijkheden van een slimme pricing strategie. Het traject met Johan is een startpunt geweest om ons volledige productportfolio onder de loep te nemen.

LCG.png

M. VAN LAAK

De samenwerking heeft ons inzicht in de mogelijkheden van een goede pricing vergroot. In aanvulling op een goede analyse zijn ook nuttige, bruikbare ideeën ingebracht. Gevraagd en ongevraagd.

Sanos.png

M. BLOM

Johan heeft ons ontzettend goed geholpen met het inzichtelijk maken van de structuur, onze klanten en de gemaakte keuzes binnen onze praktijk. Door deze inzichten hebben we meer houvast en maken we keuzes op basis van feiten in plaats van gevoel. We zouden het iedere praktijk (in de zorg) aanraden om eens met een andere blik te kijken naar je bedrijf.

Stapel Banden

MARKETING COMMUNICATIE MANAGER

In een paar sessies heeft Johan de betrokkenen van onze landelijke auto banden- en onderhoudsketen op een simpele manier meegenomen in de pricing theorie en de mogelijke opties.

DDA.png

A. DEERING

In een korte sessie heeft Johan de betrokkenen op een simpele manier meegenomen in de pricing theorie en mogelijke opties van een slimme pricing strategie. Een zeer interactieve sessie waar de goede gesprekken gevoerd werden.

Image by Souvik Banerjee

Graag nodig ik je uit om ook de referenties op op mijn LinkedIn profiel te bekijken voor meer klant ervaringen.

Klanten: Klanten
bottom of page